Auktorisoidun käännöksen tilaaminen

6.10.2023

Kuinka voin tilata auktorisoidun käännöksen?

  1. Jotta voimme antaa tarjouksen auktorisoidulle käännökselle, pyydämme aina ensin dokumentin nähtäväksi. Asiakirjan voi lähettää selkeänä skannina tai kuvana meille sähköpostitse (info@vkglobal.fi) tai sen käydä näyttämässä toimistollamme Helsingissä tai Tampereella.

  2. Selvitämme työlle mahdollisen toimitusaikataulun ja annamme tarjouksen käännöstyölle toimitusaikatauluineen.

  3. Jos hyväksyt tarjouksen, työ pääsee alkuun sähköisestä asiakirjaversiosta. Todentamisvelvollisuuden vuoksi pyydämme kuitenkin myös näyttämään alkuperäisen asiakirjan toimistollamme ennen käännöstoimitusta. Jos pääset noutamaan käännöksen toimistoltamme Helsingistä tai Tampereelta, voit esittää lähdedokumentin samalla kertaa. Muussa tapauksessa pyydämme oikeaksi todistetun jäljennöksen lähdeasiakirjasta toimistollemme postitse, ja sen saavuttua käännöstoimitus voidaan postittaa sinulle.

  4. Ilmoitamme, kun käännös on valmiina noudettavaksi tai postitettavaksi. Käännöstoimituksen mukana saat laskun käännöstyöstä.

Tarvittaessa auktorisoidulle käännökselle voi myös hakea apostille-todistuksen, jolla julkinen notaari vahvistaa kääntäjän allekirjoitusoikeuden. Lisätietoja apostillesta saat täältä.

Takaisin