Englannin kielen kääntäjä ja laadukkaat käännöspalvelut

VK Global on laatutietoinen toimisto, jonka käännöspalveluihin luottavat monet johtavat organisaatiot useilla eri toimialoilla ja liike-elämän sektoreilla. Toteutamme palvelumme Tampereen ja Helsingin toimistoistamme käsin, maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme avulla. Vaikka kykenemme tuottamaan laadukkaita englanninkielisiä käännöksiä omalla henkilökunnallamme, käytämme työmme laadun takaamiseksi tarvittaessa eri toimialojen erikoisasiantuntijoita ympäri maailman.

Englannin kielen käännöksiä useille toimialoille

Toteutamme englannin kielen käännösviestinnän kaikki osa-alueet kääntämisestä lokalisointiin, kielentarkistukseen ja taittoon. Osaamisemme kattaa myös toimialakohtaiset käännökset ja hyvin vaativat käännöstyöt – tutustu hallitsemiimme erikoisaloihin.

Opastamme mielellämme sinua valitsemaan oikeat käännöspalvelut tarpeeseesi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme!

Käännökset kymmenille kielille

Teemme käännöksiä kymmenissä eri kielipareissa, minkä mahdollistaa maailmanlaajuinen yhteistyökääntäjien ja eri alojen asiantuntijoiden verkosto. Koordinoimme myös monikieliset projektit joustavasti ja nopeassa aikataulussa. Käytettävissäsi ovat aina parhaat ammattilaiset kaikilla toivomillasi kielillä.

Voit tutustua kaikkiin käännöspalveluihimme ja kääntämiimme kieliin täältä.