Kiinan kielen kääntäjä ja käännöspalvelut

Olemme työmme laadun merkityksen tiedostava käännöstoimisto, jonka laatuun luottavat monet johtavat organisaatiot useilla eri toimialoilla ja kokoluokissa. Tarjoamme palveluitamme Tampereen ja Helsingin toimistoilta käsin, maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme tukemana. Käännösten laadun ja luontevuuden varmistamiseksi käytämme vaativien kiinankielisten käännösten toteutuksessa eri toimialojen erikoisasiantuntijoita ja kielen natiiviosaajia.

Kiinan kielen käännökset useille toimialoille

Käännöspalvelumme kattaa kiinan kielen käännösviestinnän kaikki osa-alueet kääntämisestä lokalisointiin, kielentarkistukseen ja taittoon. Palvelumme kattaa myös toimialakohtaisen käännöstyön ja hyvin vaativat käännökset. Opastamme sinua valitsemaan oikeat käännöspalvelut tarpeeseesi, jotta saat tilanteesi mukaan laatua hallinnassa pysyvillä kustannuksilla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Käännökset kymmenille muillekin kielille

Teemme käännöksiä kymmenissä eri kielipareissa, minkä mahdollistaa maailmanlaajuinen yhteistyökääntäjien ja eri alojen asiantuntijoiden verkosto. Koordinoimme myös monikieliset projektit joustavasti ja nopeassa aikataulussa. Käytettävissäsi ovat aina parhaat ammattilaiset kaikilla toivomillasi kielillä.

Tutustu kaikkiin käännöspalveluihimme ja kääntämiimme kieliin!