Laatutietoinen venäjän kielen kääntäjä

VK Global on käännösten laadusta tinkimätön kielitoimisto, jonka työn jälkeen luottavat johtavat organisaatiot useilla toimialoilla ja sektoreilla, kaikissa organisaatioiden kokoluokissa. Vaikka teemmekin suuren osan käännöksistä paikallisesti Tampereen ja Helsingin toimistoissamme, käytämme aina myös natiivien kielenosaajien verkostoamme. Varmistuaksemme siitä, että venäjän kielen käännös vastaa laadultaan natiivipuhujien tasoa, teetämme venäjänkielisiä käännöksiä usein yhteistyössä eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Näin varmistamme kieliopin oikeellisuuden lisäksi myös käännösten sisältöjen faktojen säilymisen ja kulttuuriset seikat.

Toimialakohtaiset venäjän kielen käännökset useiden alojen tarpeisiin

Toteutamme venäjän kielen käännösviestinnän osa-alueet kokonaisvaltaisesti: käännökset, lokalisoinnin, kielentarkistuksen ja taiton. Pystymme ottamaan käännöksissämme huomioon eri toimialojen erityisvaatimukset. Toteutamme rutiinilla kaikkein vaativimmatkin käännökset. Meistä saat luotettavan kumppanin, jonka verkostosta löytyy toimialasi tunteva kääntäjä venäjän kielen käännöksiin.

Opastamme mielellämme sinua valitsemaan oikeat palvelut tarpeidesi ja toimialasi mukaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Käännökset kymmenillä kielillä

Teemme käännöksiä kymmenissä eri kielipareissa. Tämän mahdollistaa maailmanlaajuinen käännösverkostomme. Koordinoimme projektit paikallisesti Suomesta käsin ja hoidamme viestinnän kääntäjien kanssa aina puolestasi. Myös monikieliset projektit onnistuvat vuosien kokemuksella, joustavasti ja nopealla aikataululla. Käytettävissäsi ovat varmasti parhaat ammattilaiset kaikilla kielillä.

Tutustu kaikkiin käännöspalveluihimme ja kääntämiimme kieliin!