Käännöstoimisto Helsinki

Käännöspalvelut Helsingistä maailman ääriin

VK Global on kansainvälinen käännöstoimisto, joka palvelee asiakkaita ympäri maailman sijainnista riippumatta. Etäyhteyksien ansiosta pystymme toteuttamaan käännöspalvelut alusta loppuun kaikkialle, emmekä halua suotta rajoittaa palveluita vain paikallisille. Sähköisen kommunikoinnin lisäksi paikan päällä vierailu onnistuu käännöstoimistossamme Helsingissä tai Tampereella – tervetuloa!

Käänny puoleemme, kun tarvitset käännöstyöt nopeasti ja laadukkaasti. Erityisosaamistamme ovat vaativat käännökset, kuten tekniset käännökset, lääketieteelliset käännökset, juridiset käännökset ja auktorisoidut käännökset. Parhaan lopputuloksen takaavaa tiivis yhteistyö kohdekielen natiivipuhujan sekä käsiteltävän erikoisalan asiantuntijan kesken.

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
VK Global Oy
Mannerheimintie 12 B
00100 Helsinki

Soita numeroon 010 219 6705
Tai laita sähköpostia osoitteeseen info@vkglobal.fi

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@vkglobal.fi

Laadukkaat käännöspalvelut Helsingin toimistolta

Me VK Globalilla olemme moderni ja laadukas käännöstoimisto, jonka voit kutsua avuksesi erityisesti vaativien ja korkealaatuisten käännösten tarpeessa. Meidän ja sitä kautta asiakkaidemme käytössä on kattavat kansainväliset verkostot, jotka mahdollistavat haastavien, monikielisten käännösten toteuttamisen nopeasti sekä virheettömästi.

Käännöstoimistomme asiakkaita ovat esimerkiksi erilaiset konsernit, pk-yritykset, mainos- ja mediatoimistot, lakitoimistot sekä lääketieteen huippuyksiköt. Näiden lisäksi toimitamme auktorisoituja käännöksiä tiiviisti yhteistyössä oppilaitosten, suurlähetystöjen, julkishallinnon, tuomioistuinten ja lakitoimistojen kanssa.

Luotettavat kääntäjät ja erinomainen palvelu

Olipa käännöstyö millainen tahansa, kaikki käännöstoimistomme kautta tilatut käännökset tehdään yhteistyössä kohdekielen syntyperäisen puhujan sekä tarvitun erikoisalan asiantuntijan kanssa. Näin voimme luvata kielellisesti sekä terminologisesti loistavan lopputuloksen. Jatkuvassa yhteistyössä hyödynnämme käännösmuistia, joka nopeuttaa ja tasalaatuistaa käännösten laatua, varmistaen yhtä hyvän käännöspalvelun jokaiseen työhön.

Käännöstoimistomme Helsingissä ja Tampereella työskentelevät sijaintiriippumattomasti ympäri Suomen – jopa ympäri maailman.