Käännöstoimisto Tampere

Käännöspalvelut Tampereelta Uuteen-Seelantiin

Käännöstoimisto VK Globalilla on toimistot Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaita ketterästi ympäri maailman. Käännöspalvelut pystytään toteuttamaan alkukonsultoinnista vedoksen hyväksyntään asti täysin etänä, joten sijainnilla ei ole meille merkitystä. Jos kuitenkin haluat tulla käymään, niin tervetuloa käännöstoimistollemme Tampereella.

Voit kääntyä puoleemme, kun tarvitset vaativatkin käännöstyöt nopeasti mutta laadukkaasti. Kääntäjiemme erityisosaamista ovat vaativien asiantuntija-alojen käännökset, kuten tekniset käännökset, lääketieteelliset käännökset, juridiset käännökset ja auktorisoidut käännökset. Loistavan lopputuloksen rakennamme tiiviillä yhteistyöllä kohdekielen natiivipuhujan sekä käsiteltävän erikoisalan asiantuntijan kesken.

Ota yhteyttä

Käyntiosoite
VK Global Oy
Kalevantie 2
33100 Tampere

Soita numeroon 010 219 6705
Tai laita sähköpostia osoitteeseen info@vkglobal.fi

Jos haluat tavoittaa tietyn henkilön, henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muodossa etunimi.sukunimi@vkglobal.fi

Modernit käännöspalvelut Tampereen ytimestä

Olemme käännöstoimisto, joka tulee apuun erityisesti vaativien ja korkealaatuisten käännösten tarpeessa. Erittäin kattavat kansainväliset verkostomme mahdollistavat haastavien, monikielisten käännösprojektien toteuttamisen nopeasti ja virheettömästi. Käännöstoimistomme asiakkaina on esimerkiksi konserneja, pk-yrityksiä, mainos- ja mediatoimistoja, lakitoimistoja sekä lääketieteen huippuyksiköitä. Auktorisoiduissa käännöksissä olemme tiiviisti yhteistyössä oppilaitosten, suurlähetystöjen, julkishallinnon, tuomioistuinten ja lakitoimistojen kanssa. Kaikki käännökset tehdään yhteistyössä syntyperäisen kohdekielen puhujan sekä tarvitun erikoisalan asiantuntijan kanssa, jolloin lopputulos on kielellisesti sekä terminologisesti paras mahdollinen.

Vaikka käännöstoimistomme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä, työskentelemme sijaintiriippumattomasti ympäri Suomen ja kansainvälisestikin.

Luotettavat kääntäjät ja erinomainen palvelu!

Käännöspalveluja on yhtä monta erilaista, kuin on tilaajiakin: toisinaan tarvitaan yksittäisen todistuksen auktorisoitu kääntäminen, toisinaan kokonainen lääketieteellinen tai tekninen opas. Olipa tarvitsemasi käännöstyö millainen tahansa, voimme luvata kielellisesti sekä terminologisesti loistavan lopputuloksen. Kaikki käännöstyöt tehdään aina yhteistyössä kohdekielen syntyperäisen puhujan sekä käsiteltävän erikoisalan asiantuntijan kanssa, jotta käännös on sekä lokalisoitu että asiasisällöltään korrekti.

Mikäli olet kanssamme yhteistyössä useammin kuin kerran, hyödynnämme työskentelyssä käännösmuistia, joka nopeuttaa ja tasalaatuistaa käännösten laatua. Käännösmuistin ja ammattikääntäjien avulla saat joka työhön yhtä laadukkaan käännöksen.