Moderni käännöstoimisto palveluksessasi

VK Global on moderni käännöstoimisto, joka on erikoistunut vaativien ja korkealaatuisten käännösten tuottamiseen. Toteutamme päivittäin haastavia ja monikielisiä käännösprojekteja asiakkaillemme, jotka edustavat oman erikoisalansa huippua. Tunnemme hyvin käännöstoimintaan ja kansainväliseen viestintään liittyvät vaatimukset, ja olemme valmiit vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella laadulla.

Käännöstoimistomme sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Käännöspalveluiden toteuttaminen ei kuitenkaan ole sijainnista kiinni, vaan palvelemme asiakkaita ympäri Suomen ja ulkomaille asti!

Laadukkaat käännöspalvelut erikoisalojen toimijoille

Asiakaskuntamme on monipuolinen kattaus konserneja, pk-yrityksiä, mainos- ja mediatoimistoja, lakitoimistoja ja lääketieteen huippuyksiköitä. Meiltä onnistuvat kaikki käännöstyöt – niin arkiset sisäiset käännökset kuin erikoisalojen kansainvälinen käännösviestintä!

Käännösten laatu syntyy tarkoin valikoituneiden huippuammattilaisten käsissä. Kääntäjät ovat aina syntyperäisiä kohdekielen puhujia ja varmistamme, että käännösprojektissa on mukana aina tarvitun erikoisalan asiantuntija.

Lue lisää erikoisalojen osaamisestamme!

Maailmanlaajuinen yhteistyöverkosto asiakkaidemme käytössä

Maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme toteuttamaan laajamittaiset ja monikieliset käännösprojektit nopeassakin aikataulussa. Kääntäjien verkostoomme kuuluu lukuisten eri erikoisalojen asiantuntijoita, jotka varmistavat terminologian laadun. Syntyperäinen kohdekielen ammattilainen puolestaan pitää huolen, että teksti on luonnollista ja kulttuurillisesti sopivaa kohdeyleisölleen.

Tutustu kaikkiin käännöspalveluihimme.

Viralliset eli auktorisoidut käännökset

Monet kääntäjämme ovat valtuutettuja tekemään myös virallisia, auktorisoituja käännöksiä. Auktorisoituja käännöksiä ovat erityisesti asiakirjakäännökset, joiden tulee aina täyttää kansainväliset standardit.

Auktorisoitujen käännösten osalta toimimme tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten, suurlähetystöjen, julkishallinnon, tuomioistuinten, lakitoimistojen ja monien muiden virallisia asiakirjakäännöksiä tarvitsevien organisaatioiden kanssa. Yritykset tarvitsevat virallisia käännöksiä esimerkiksi tilinpäätösten ja yrityskauppojen yhteydessä, tai kun toimintaa laajennetaan uusille markkinoille.

Lue lisää auktorisoiduista käännöksistä.

Mitä on hyvä huomioida käännöstyötä tilatessa?

Monipuoliset käännöspalvelumme kattavat käännösviestinnän kaikki osa-alueet varsinaisesta kääntämisestä ja oikoluvusta aina viestinnän huolelliseen lokalisointiin. Kerro käännöstä tilatessasi, mihin kieleen tekstisi on käännettävä, milloin toivot käännöksen valmistuvan ja miten haluat meidän toimittavan valmiin käännöksen. Lisäohjeita saat oppaastamme!

Lue lisää oppaastamme!